Related Showcase

 • roadowners_showcase_1920x960.jpg

  Vägägare

  S&P erbjuder kostnadseffektiva, hållbara och beprövade lösningar för asfaltförstärkning för underhåll av ditt vägnät! Med stöd från idé till färdigställande kan S&P hjälpa dig att övervinna utmaningar i dina infrastrukturprojekt!

  vlcsnap-2022-02-04-08h33m32s302-1.jpg

  Effektivitet med S&P C-Sheets

  S&P:s produkter och verktyg användes i ett stort förstärkningsprojekt i en av de högsta byggnaderna i Grekland. Se den korta artikeln med video för mer information.

  vlcsnap-2022-02-18-15h47m06s697-1.jpg

  Tillgänglighet och leverans

  Oavsett om leveransen ska ske till kunden eller direkt till arbetsplatsen så gör vi vårt yttersta för att godset ska komma fram i tid. Kontakta oss så ska vi hjälpa er att finna den bästa logistiklösningen för era behov.

  asphalt_reinforcement_systems.jpg

  S&P Asfaltförstärkning

  S&P Asfaltförstärkningsnät har använts framgångsrikt i många projekt under åren. De banar väg för starkare vägar och erbjuder hållbarhet, ökad livslängd och en ekonomisk lösning för vägreparation och förstärkning.

  frp_systems.jpg

  S&P FRP System

  Experterna på S&P är specialister på strukturförstärkning med ett komplett utbud av FRP-produkter och system att erbjuda. Tack vare kunskapen och erfarenheten som finns över hela Europa kan S&P enkelt ge råd om vad som är den bästa lösningen för dina behov.

  our_values.jpg

  Våra värderingar

  Läs mer om våra värderingar, vad vi står för och hur vi ständigt strävar mot förbättringar inom en mängd områden.

Välkommen till S&P Sverige

Intro

S&P fokuserar på förstärkning av broar och byggkonstruktioner samt utveckling av förstärkningslösningar för asfaltbeläggningar. Våra produkter tillverkas i S&Ps anläggningar och säljs direkt till slutkunden. Företagets kärnkompetens är rådgivning till alla våra distribuerade system. Dessutom erbjuder S&P programvaralösningar för dimensionering av förstärkningssystem.

Contact

S&P Reinforcement Sweden

GBO Fastening Systems AB

Bruksvägen 3
Org. Nummer: 5565405452
593 75 Gunnebo
Sverige