Hållbarhet

sustainability_microsite.jpg

S&P-nät hållbarhet, malbarhet och återvinningsbarhet ger hållbara lösningar

S&P Asfaltförstärkningsnät är allmänt erkänt som ett långsiktigt hållbart alternativ när det gäller att förstärka vägar och trottoarer.

När man ser till traditionella reparationsmetoder leder frekventa reparationscykler av återkommande problem med vägar till en ökning av koldioxidutsläppen på grund av en rad olika faktorer, t.ex. den mängd asfalt som behövs för att lägga om och belägga vägar på nytt, samt den frekventa användningen av maskiner som är inblandade i reparationen.

Tänk om dessa reparationscykler kunde bli mindre frekventa och vägens hållbarhet kunde ökas? Det är här som S&P kommer in i bilden. S&P:s asfaltförstärkningsnät är en hållbar lösning. Genom att installera S&P:s asfaltförstärkningsnät i dina projekt garanterar du att vägen kommer att hålla längre - och arbetar därför mot en mer hållbar infrastruktur där reparationscyklerna förlängs betydligt.

Om det i framtiden skulle finnas ett behov av att reparera eller omstrukturera vägnätet är S&P:s asfaltarmeringsnät fräsbara och återvinningsbara. Detta ger en trygghet i vetskapen om att när det i en avlägsen framtid blir dags att fräsa vägen, kommer S&P:s asfaltförstärkningsnät mellan väglagren inte att orsaka problem för maskinerna och det frästa materialet är helt återanvändbart.

Related Content

  1. S&P bidrog till att uppnå hållbara mål med det här projektet i Danmark

    Millbar, återvinningsbar, återanvändbar

    I have read the Privacy Policy and consent to the processing of my personal data.
  2. Exklusiv partner för asfaltförstärkning i Sverige

    • ©SP-Reinforcement

    S&P samarbetar uteslutande med vår betrodda partner Infracare Sweden AB för projekt i Sverige. Infracare Sweden AB har samlat många års erfarenhet av att arbeta med S&P:s asfaltförstärkningslösningar, kontakta gärna dem direkt för support gällande ditt nästa projekt!

Contact

S&P Reinforcement Sweden

GBO Fastening Systems AB

Bruksvägen 3
Org. Nummer: 5565405452
593 75 Gunnebo
Sverige