Showcase

Vägägare

Vägägare

S&P erbjuder kostnadseffektiva, hållbara och beprövade lösningar för asfaltförstärkning för underhåll av ditt vägnät! Med stöd från idé till färdigställande kan S&P hjälpa dig att övervinna utmaningar i dina infrastrukturprojekt!

Effektivitet med S&P C-Sheets

Effektivitet med S&P C-Sheets

S&P:s produkter och verktyg användes i ett stort förstärkningsprojekt i en av de högsta byggnaderna i Grekland. Se den korta artikeln med video för mer information.

Tillgänglighet och leverans

Tillgänglighet och leverans

Oavsett om leveransen ska ske till kunden eller direkt till arbetsplatsen så gör vi vårt yttersta för att godset ska komma fram i tid. Kontakta oss så ska vi hjälpa er att finna den bästa logistiklösningen för era behov.

S&P Asfaltförstärkning

S&P Asfaltförstärkning

S&P Asfaltförstärkningsnät har använts framgångsrikt i många projekt under åren. De banar väg för starkare vägar och erbjuder hållbarhet, ökad livslängd och en ekonomisk lösning för vägreparation och förstärkning.

S&P FRP System

S&P FRP System

Experterna på S&P är specialister på strukturförstärkning med ett komplett utbud av FRP-produkter och system att erbjuda. Tack vare kunskapen och erfarenheten som finns över hela Europa kan S&P enkelt ge råd om vad som är den bästa lösningen för dina behov.

Våra värderingar

Våra värderingar

Läs mer om våra värderingar, vad vi står för och hur vi ständigt strävar mot förbättringar inom en mängd områden.

Välkommen till S&P Sverige

S&P fokuserar på förstärkning av broar och byggkonstruktioner samt utveckling av förstärkningslösningar för asfaltbeläggningar. Våra produkter tillverkas i S&Ps anläggningar och säljs direkt till slutkunden. Företagets kärnkompetens är rådgivning till alla våra distribuerade system. Dessutom erbjuder S&P programvaralösningar för dimensionering av förstärkningssystem.

Finder

Produktsökning

SVG Map

The S&P Expert Network

S&P in Europe

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Sedan 2012 har S&P varit en del av Simpson Strong-Tie, ett internationellt byggföretag med huvudkontor i Kalifornien och lokala kontor i hela Europa.

    Bolagets mål är att hjälpa kunderna att lyckas med sina projekt genom att tillhandahålla bästa kvalitet byggnadsbeslag, service support, produkttestning, träning och leverans av varor i tid.

SIMPSON Strong-Tie