Lösningar som verkligen löser problemet

problemsolvers_microsite.jpg

S&P erbjuder lösningar på både återkommande och nya problem med vägar och beläggningar

Vi på S&P har turen att ha ett team av extremt kunniga experter på flera olika platser. Vi vet att en lösning inte fungerar för alla typer av projekt. Olika underlag, olika typer av asfalt, olika skikttjocklekar och en mängd andra faktorer gör att en viss produkt på samma djup i vägkonstruktionen inte alltid fungerar.

Det är därför du får en komplett tjänst när du väljer S&P som partner för dina vägunderhållsprojekt. S&P stödjer genom att förstå problemen och behoven hos inte bara kunden utan även själva vägkonstruktionen. Vi gräver djupare för att ta reda på varför sprickorna fortsätter att komma fram. När vi sedan har tagit reda på vad problemet är har vi oftast produkten - och framför allt råden - för att lösa det.

Det är därför våra kunder älskar att arbeta med oss. Under årens lopp har S&P varit mycket framgångsrik när det gäller att lösa problem med vägar och trottoarer, genom att kunna erbjuda en lösning som fungerar - och inte bara en snabb lösning.

Related Content

  1. Exklusiv partner för asfaltförstärkning i Sverige

    • ©SP-Reinforcement

    S&P samarbetar uteslutande med vår betrodda partner Infracare Sweden AB för projekt i Sverige. Infracare Sweden AB har samlat många års erfarenhet av att arbeta med S&P:s asfaltförstärkningslösningar, kontakta gärna dem direkt för support gällande ditt nästa projekt!

Contact

S&P Reinforcement Sweden

GBO Fastening Systems AB

Bruksvägen 3
Org. Nummer: 5565405452
593 75 Gunnebo
Sverige