Sakkunskap som du kan lita på

knowledgeexpertise_microsite.jpg

S&P har stor erfarenhet och kunskap om förstärkning av asfalt

Sedan 1995 har S&P byggt upp ett rykte som experter på förstärkning. Under årens lopp har många kunder som vi har samarbetat med haft nytta av vårt stöd i stora och små projekt, komplexa och enkla projekt. Tack vare denna erfarenhet, och med varje projekt som angrips med samma professionalism, har S&P kunnat bygga upp en oöverträffad kunskapsbank när det gäller att underhålla dina vägar.

Och det är ofta just därför som våra kunder älskar att arbeta med oss. När man spenderar pengar på infrastruktur är det lugnande att veta att pengarna spenderas väl på en lösning som fungerar. Det handlar dock inte bara om själva lösningen. Att lita på det företag som tillhandahåller lösningen är också avgörande och det är ett område som S&P verkligen fokuserar på, så att du kan lita fullt ut på den professionalism och expertis som har byggts upp under årens lopp.

För att hålla oss i framkant när det gäller den tekniska utvecklingen, och för att se till att S&P är delaktiga i denna utveckling, arbetar vi aktivt med flera institut och universitet runt om i Europa.

Related Content

  1. Det ligger i vårt DNA att använda fibrer på ett intelligent sätt

  2. Exklusiv partner för asfaltförstärkning i Sverige

    • ©SP-Reinforcement

    S&P samarbetar uteslutande med vår betrodda partner Infracare Sweden AB för projekt i Sverige. Infracare Sweden AB har samlat många års erfarenhet av att arbeta med S&P:s asfaltförstärkningslösningar, kontakta gärna dem direkt för support gällande ditt nästa projekt!

Contact

S&P Reinforcement Sweden

GBO Fastening Systems AB

Bruksvägen 3
Org. Nummer: 5565405452
593 75 Gunnebo
Sverige