Sekretesspolicy

Observera denna viktiga information om vår sekretesspolicy:

 

UPPDATERINGAR TILL DENNA INTEGRITETSPOLICY

Texten ”SENAST UPPDATERAD” överst i denna integritetspolicy anger när denna integritetspolicy senast uppdaterades. Alla ändringar träder i kraft när vi publicerar den reviderade integritetspolicyn i våra tjänster. Genom din användning av tjänsterna efter dessa ändringar godkänner du den reviderade integritetspolicyn.

 

KONTAKTA OSS

Simpson Strong-Tie Company Inc., på adressen 5956 W. Las Positas Blvd, Pleasanton, CA 94588, USA, är det företag som ansvarar för insamling, användning och delning av dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy.
Om du har några frågor om denna integritetspolicy eller vår praxis gällande integritet, vänligen kontakta oss på DataPrivacy_Simpson@strongtie.com.

 

YTTERLIGARE INFORMATION GÄLLANDE EEA OCH STORBRITANNIEN

  • Du kan även kontakta den Data Security Lead (DSL) som är ansvarig för ditt land eller region, om tillämpligt. För en lista över DSL:er, vänligen mejla oss på adressen DataPrivacy_Simpson@strongtie.com.
  • Du kan lämna ett klagomål hos en myndighet för dataskydd i ditt land eller region där en påstådd överträdelse av gällande dataskyddslagar skett. En lista över EEA:s dataskyddsmyndigheter finns tillgänglig på https://edpb.europa.eu/about-edpb/about-edpb/members_en. Information om Storbritanniens dataskyddsmyndigheter finns tillgänglig här: https://ico.org.uk/.

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Sedan 2012 har S&P varit en del av Simpson Strong-Tie, ett internationellt byggföretag med huvudkontor i Kalifornien och lokala kontor i hela Europa.

    Bolagets mål är att hjälpa kunderna att lyckas med sina projekt genom att tillhandahålla bästa kvalitet byggnadsbeslag, service support, produkttestning, träning och leverans av varor i tid.

SIMPSON Strong-Tie