Programvara

Programvara

Programvara

Beräkningsmodellerna och mjukvaran tar vara på de speciella egenskaper som är karakteristiska för S&P:s förstärkningsfiber och hartser. Om någon av systemkomponenterna ersätts, gäller beräkningar baserade på mjukvaran och/eller beräkningsmodellerna inte längre. Under dessa omständigheter frånsäger vi oss allt ansvar.

Genom att ladda ner S&P mjukvara förbinder sig användaren att uteslutande använda S&P FRP systemprodukter. Om inte utgår en licensavgift som betalas till S&P Clever Rein Company AG.

Följande mjukvara för design och konstruktion är tillgänglig:

Programvara

 • FRP Lamella

  FRP Lamella är en designmjukvara för böj- och/eller skjuvningsberäkningar vid förstärkningar med S&P FRP system. FRP Lamella kan användas för pre-design och för en slutlig utformning av strukturella förstärkningar. För kända böjmoment och tvärkrafter beräknar programvaran den nödvändiga mängden S&P FRP Laminat och/eller S&P FRP Sheet.

   

  Funktioner: 
  Current version 6.0.01
 • FRP Colonna

  FRP Colonna är en design mjukvara för förstärkning av centralt belastade betongpelare genom att linda S&P FRP Sheets runt pelaren. FRP Lamella kan användas för pre-design och för en slutlig utformning av strukturella förstärkningar. För en känd axiell kraft kan programvaran beräknar de nödvändiga lagren omslag med S&P Aramid, Carbon eller Glass Sheet.

  FRP Colonna does not proof any buckling.

   

  Funktioner: 
  current version 1.8

Kontakt

Legal info

Legal info

 • Om Simpson Strong-Tie®

  Sedan 2012 har S&P varit en del av Simpson Strong-Tie, ett internationellt byggföretag med huvudkontor i Kalifornien och lokala kontor i hela Europa.

  Bolagets mål är att hjälpa kunderna att lyckas med sina projekt genom att tillhandahålla bästa kvalitet byggnadsbeslag, service support, produkttestning, träning och leverans av varor i tid.

SIMPSON Strong-Tie