Kundinformation: ERP-förändring på S&P Reinforcement Nordic

torsdag, 9. juni 2022

Kundinformation: ERP-förändring på S&P Reinforcement Nordic

Kära kund

Efter långa veckor av förberedelser kommer vi snart att byta till en ny programvara för resursplanering (ERP). Vi ser detta som en möjlighet att bli mer flexibla och optimera våra processer för att kunna fortsätta att ge dig oöverträffad service.

Det nya ERP-systemet kommer att lanseras under helgen den 2-3 juli i år. Inför och efter detta datum räknar vi med störningar i beställnings- och leveransprocessen. Naturligtvis finns vi som vanligt tillgängliga via telefon och e-post för att svara på dina behov så snabbt som möjligt.

Effekter av ERP-omställningen:

  • Inga leveranser kommer att ske från tisdagen den 28 juni till fredagen den 1 juli.
  • Som en försiktighetsåtgärd kan man räkna med förlängda leveranstider under hela juli.

Vi rekommenderar därför att du om möjligt lägger beställningar för denna period omedelbart. Så snart vi har tagit emot dina beställningar planerar vi leveranserna i enlighet med detta för att se till att de önskade leveransdatumen uppfylls på bästa möjliga sätt.

Om du har några frågor om ERP-konverteringen, tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna med information.

Vi tackar dig för ditt förtroende och räknar med din förståelse.

Med vänliga hälsningar,

S&P Reinforcement Nordic

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Sedan 2012 har S&P varit en del av Simpson Strong-Tie, ett internationellt byggföretag med huvudkontor i Kalifornien och lokala kontor i hela Europa.

    Bolagets mål är att hjälpa kunderna att lyckas med sina projekt genom att tillhandahålla bästa kvalitet byggnadsbeslag, service support, produkttestning, träning och leverans av varor i tid.

SIMPSON Strong-Tie