Ett särskilt område för vägägare finns nu på webben!

torsdag, 27. april 2023

Ett särskilt område för vägägare finns nu på webben!

Att ha S&P som partner är mer än att bara köpa en produkt

S&P erbjuder anpassningsbara, hållbara och beprövade lösningar för modern infrastruktur och garanterar att ert projekt lyckas genom att ge stöd från idé till konstruktion.

Tack vare det nya dedikerade området inom asfaltförstärkning på webbplatsen är det nu möjligt att med ett knappklick ta reda på hur ett samarbete med S&P leder till en mängd olika fördelar. På sidorna kan du hitta ytterligare information som sträcker sig från kostnadseffektiva och hållbara lösningar till projektstöd och ett beprövat resultat – även i utmanande projekt.

Se det nya dedikerade området för vägägare på webbplatsen och kontakta oss gärna för att få veta mer om hur S&P kan hjälpa till i ditt nästa projekt.

 

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Sedan 2012 har S&P varit en del av Simpson Strong-Tie, ett internationellt byggföretag med huvudkontor i Kalifornien och lokala kontor i hela Europa.

    Bolagets mål är att hjälpa kunderna att lyckas med sina projekt genom att tillhandahålla bästa kvalitet byggnadsbeslag, service support, produkttestning, träning och leverans av varor i tid.

SIMPSON Strong-Tie