Företag

Företag

Ta reda på mer om S&P Clever Reinforcement ursprung i hjärtat av Schweiz och hur vi har utvecklats till ett internationellt verksamt företag!

S&P Sverige

S&P blev en del av Simpson Strong-Tie 2012, och S&P Reinforcement Nordic har sålt sina produkter i Sverige sedan 1915.

Gunnebo Fastening har sedan 2017 varit en del av Simpson Strong-Tie, med huvudkontor i Gunnebo, i norra Sverige.

I över 250 år har Gunnebo Fastening utvecklat och tillverkat infästningslösningar för den professionella användaren, med kvalitet och säkerhet som ledstjärnor.

Huvudkontor S&P Schweiz

S&P Clever Reinforcement Company AG har sitt ursprung ur Scherer & Partner Bausysteme 1995 i Brunnen, Schweiz. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer produkter för förstärkning av strukturer främst i betong. 2010 flyttade S&P in i en ny administrationsbyggnad med ett stort lager i Seewen. S&P har även en filial i västra Schweiz och kontor i Österike, Holland, Frankrike, Tyskland, Polen, Portugal, Danmark samt Sverige.

S&P fokuserar främst på förstärkning av strukturer och utvecklar armeringslösningar. Våra produkter tillverkas på S&P produktionsanläggningar och säljs direkt till slutanvändarna. Kärnkompetensen i bolaget ligger i kunskapen och rådgivning av de system som säljs. S&P erbjuder också designprogram för utformningen av förstärkningssystemen.

Simpson Strong-Tie® Company Inc.

S&P är en del av Simpson Manufacturing Co Inc, med huvudkontor i Pleasanton, Californien, som genom sitt dotterbolag, Simpson Strong Tie Company Inc, designar, konstruerar och är en ledande tillverkare av träbyggprodukter, inklusive kopplingar, fästsystem, fästen och förstärkningsväggar samt betongbyggprodukter, däribland lim, specialkemikalier, mekaniska ankare, pulveraktiverade verktyg och fibermaterial för armering. Bolagets stamaktier handlas på New York Stock Exchange under symbolen "SSD".

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Sedan 2012 har S&P varit en del av Simpson Strong-Tie, ett internationellt byggföretag med huvudkontor i Kalifornien och lokala kontor i hela Europa.

    Bolagets mål är att hjälpa kunderna att lyckas med sina projekt genom att tillhandahålla bästa kvalitet byggnadsbeslag, service support, produkttestning, träning och leverans av varor i tid.

SIMPSON Strong-Tie