Branch Indicator

  • Du är här: S&P Sweden

Språk

COVID-19

COVID-19

  • Covid-19 alle events annulleras
onsdag, 25. mars 2020 to söndag, 28. juni 2020

Viktig information till alla kunder

Kära kunder,

Med följande vill vi informera er om vilken påverkan COVID-19 har på vårt företag.

Fram till och med idag har vi upplevt en mycket liten påverkan på våra tillverkningsenheter och vi är inte medvetna om några specifika störningar från någon av våra transportbolag.

Dock genomför vi flera säkerhetsåtgärder för att försäkra oss om våra anställdas välbefinnande och för vår möjlighet att fortsätta vår verksamhet

Tills vidare skjuter vi upp alla kundevent och möten på våra anläggningar. Dessutom drar vi nytta av kunskap från andra länder och genomför proaktiva förändringar på våra tillverknings- och kontorsanläggningar för att mildra effekterna av troliga störningar när det gäller vår förmåga att leverera till följd av utbrottet.

För närvarande förändras situationen ständigt, så vi kommer fortsätta att informera dig om den senaste utvecklingen. Som alltid kommer vi göra allt vi kan för att minska påverkan för våra kunder. Ni är välkomna att kontakta oss när som helst för att få den senaste informationen:

Telefonnummer: : 031 789 41 40

Email: info@sp-reinforcement.se

Liksom all ers, är vår prioritering att ta hand om våra anställda och våra kunder i dessa oroliga och aldrig tidigare skådade tider

Håll er friska

Regional Managers Morten Frost Kamphøvener 

 

Kontakt

S&P

SIMPSON Strong-Tie