Förstärkning av bropelare - Pont de Brotonne - Caudebec en Caux, France

Pont de Brotonne

Seismisk

Förstärkning av bropelare - Pont de Brotonne - Caudebec en Caux, France

Som en del av ett offentligt kontrakt, för att stärka Pont de Brotonne,  har S&P fungerat som leverantör av armeringssystemet

Ämne 
Förstärkning av bropelare
Objekt 
Pont de Brotonne
Stad 
Caudebec en Caux
Område 
Regionalt administrativt område i Seine Maritime
Land 
Frankrike
Datum 
2014
Varaktighet 
3 månader

Situationen

Syftet med förstärkningen var att förstärka bropelarna för att undvika vertikala sprickor i de två 50 meter höga pelar. I samarbete med entreprenörerna förstärkte S & P konstruktionen och förlängde livslängden avsevärt. S & P tillhandahöll kompetens inom implementeringstekniker med sitt FRP-system.

Solution

Syftet med S&P-lösningen är att säkerställa stabilitet. Lösningen är endast möjlig tack vare egenskaperna hos S&P Resin 55: mycket lång appliceringstid, låg värmekänslighet och hög vätningseffekt. Ingen förändring av yttre geometri i bropelare, ingen risk för korrosion, enkel och snabb implementering. Ett tjockare eller snabbare epoxilim skulle inte ha samma egenskaper.

Material

18 000 ml of S&P C-Sheet 240, 6000 kg S&P Resin 55

Bildgalleri

Service

Kontaktperson

S&P Ansvarigt kontor

Relaterade produkter

Du är här

  Kontakt

  Legal info

  Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

   Sedan 2012 har S&P varit en del av Simpson Strong-Tie, ett internationellt byggföretag med huvudkontor i Kalifornien och lokala kontor i hela Europa.

   Bolagets mål är att hjälpa kunderna att lyckas med sina projekt genom att tillhandahålla bästa kvalitet byggnadsbeslag, service support, produkttestning, träning och leverans av varor i tid.

  SIMPSON Strong-Tie